zwembaden

Swim4Fun heeft jarenlange ervaring als het gaat om het importeren, leveren en installeren van zwembaden. Ons assortiment is sterk uitgebreid, zodat wij alle denkbare soorten en maten zwembaden kunnen leveren. Van eenvoudig op te zetten zwembaden die zelfs in een kleine tuin geplaatst kunnen worden, tot aan de meest professionele baden voor hotels en recreatiecentra.

Bent u zich nog aan het oriënteren? Weet u nog niet welk zwembad u wilt of heeft u interesse in onze polyester baden, polypropyleen baden, betegelde baden, bouwkundige foliebaden of houten zwembaden? U heeft een geweldige keuzevrijheid: vierkant, rond of speels van vorm, met of zonder inlooptrap, met of zonder ingebouwde roldekbehuizing, in blauw, wit of een andere kleur naar keuze, voor professionele toepassingen of luxe privéprojecten!

Polyester / polypropyleen zwembaden

De polyester en polypropyleen zwembaden behoren tot de allerbeste kunststof zwembaden op de markt. Zij hebben tevens een aantal bijzondere voordelen.

Er zijn veel mogelijkheden op het gebied van polyester zwembaden, zowel voor de particulier als professioneel, en voor binnen- en buitengebruik. Wij leveren u een totaalpakket. Vanaf de vergunningaanvraag (indien nodig) tot aan uw terraswerkzaamheden. Om van uw polyester zwembad een echt zwemparadijs te maken, kunt u zelf uw polyester kunststof zwembad ontwerpen, met of zonder overloopgoot, en u heeft daarbij de zekerheid van een hoogwaardige kunsstof. Verder kunt u kiezen uit diverse opties, zoals een inlooptrap, massage-zitbank, jetstream en diverse zwembadafdekkingen.

Een heel bijzonder bad van polypropyleen is het zogenoemde monoblock bad, waarbij alle techniek in speciale ruimten in het bad geïntegreerd is.

Neem contact op met Swim4Fun en informeer naar de mogelijkheden.

 

 

Houten zwembaden

Een zwembad van hout is een slimme en degelijke oplossing om voor een redelijk budget een perfect zwembad te realiseren. Met een houten zwembad kiest u voor zorgeloos zwemplezier. Waarom, denk u? Eenvoudig: Niet alleen het beste hout uit Siberië is geselecteerd, maar ook een eenvoudig en sterk bouwsysteem. Hierdoor is het zwembad eenvoudig in of op te bouwen en biedt u gegarandeerd jarenlang zwemplezier.

Alleen het beste hout

De houtsoort Siberische lariks staat bekend om zijn duurzaamheid. Zelfs in een natte omgeving blijft deze lariks houtsoort vele jaren in optimale conditie. Een bijkomend voordeel van de Siberische lariks is dat het niet nodig is om het hout met chemicaliën te impregneren of te verven.

Voor de zwembadranden wordt de houtsoort Balau gebruikt. Balau is een noestvrije soort hardhout, welke een opvallend mooie combinatie vormt met het larikshout van de wanden. De houten zwembaden zijn door de keuze voor larikshout en Balau niet alleen mooi, maar ook duurzaam en sterk. Het zwembad heeft een zwembadtrap vervaardigd uit een hoogwaardige zwembadfolie van goede kwaliteit.

 

 

Bouwkundige foliezwembaden

Een foliezwembad kenmerkt zich door een gunstige prijsopstelling, dit komt door delage aanlegkosten. Wilt u nog voordeliger uit zijn, dan graaft u zelf het gat waar het zwembad in geplaatst wordt.

Er zijn twee soorten foliezwembaden op de markt:

Prefab foliezwembad

Een geprefabriceerd foliezwembad is een zwembad met veel mogelijkheden en is geschikt om geheel of gedeeltelijk ingegraven te worden. Prefab foliezwembaden bestaan uit een speciaal ontwikkeld, zeer sterk frame van kunststof, met stevige metalen zijwanden. Daarin wordt een op maat gemaakte bekleding ('liner') van extra sterke kunststof folie aangebracht. Deze baden zijn uitsluitend in ronde of ovale vormen te verkrijgen. De diameter van deze zwembaden varieert van 3 tot 9 meter.

Bouwkundig foliezwembad

Dit type foliezwembad is een permanent bad en geeft wat meer keuze wat betreft afmetingen, meer accessoiresen een groter aanbod van inbouwdelen. Deze zwembade nworden van beton gemaakt. De afwerking kan gebeuren door betegeling, maar ook door een op maat gemaakte kunststof bekleding ('liner') aan te brengen.

Swim4Fun kan zorgen voor het ontwerpen en realiseren van elk denkbaar bouwkundig zwembad, inclusief de totale technische installatie.Voor een persoonlijk vrijblijvend advies met betrekking tot uw eigen zwembad, kunt u contact opnemen met Swim4Fun, via telefoonnummer 06 54 37 11 22.

U kunt ook gebruik maken van ons contactformulier, wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op!